maanantai 10. helmikuuta 2014

yksi, kaksi, kolme - ett, två och tre

Jopas on ollut hiljainen alkuvuosi bloggausten suhteen.. Tietenkin syy on siinä, kun olen kutonut vain isoja töitä. Ajattelin sitten, että pakko on välillä saada jotain valmiiksi niin siksi puikoille päätyi myös jotain pientä.

Vad det har varit tyst här i bloggen... Förståss det finns inte mycket att visa då jag har stickat bara större saker. Sen tänkte jag, att jodå, vill ha nånting färdigt också. Därför blev det några små saker.
Ensin tämä.. Sain rakkaalta ystävältäni keltaisen "madon" joka onkin roikkunut kaulassani siitä asti. Halusin tehdä kaksivärisen sen lisäksi. Siinä sitten kudottiin metritolkulla vain kolmella silmukalla. :)

Först den här. Jag fick en gyl "mask" från min kära vännen. Den har jag haft i halsen dagligen. Sen började, jag tänka att de sku va kul att ha en tvåfärgad också. Då blev det flera meter band med bara tre mask.Myös tuo valmistui. Minä kun en tykkää siitä, että hiukset roikkuu silmillä -eipä roiku enää :)

Också den där blev färdig. Jag gillar inte det håret hänger mitt i ansikte -nu är saken klarat :)

________________________________

Viimeisenä, mutta ei ollenkaan vähäisempänä... Uusi lempivaatteeni, jonka tekemiseen meni yllättävän kauan. Enpä ihan heti ala kolmosen puikoilla vaatetta itselleni kutomaan... ;)

Sist men inte minst. Min ny favorit dräkt.  Tog väldigt länge tid att sticka den. Kommer inte i närmaste framtid sticka nåntig större med treans stickor.. ;)

Ooh, I just love it <3


10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Voi kiitos <3
   Oon kyllä ite kovastikin tyytyväinen tunikaan :)

   Poista
 2. Sinä olet ollut kyllä ahkera!

  VastaaPoista
 3. Ihanan ahkerana olet ollut <3 Tuo tunika on juuri sellainen mistä olen haaveillut! Ohjekin löytyy, saa nähdä saanko aikaiseksi ikinä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunika on tosi ihana. Nyt ei harmitä niin paljon, että kudoin ohuella langalla, mahdollistaahan se, että voi käyttää sitä muulloinkin kuin talvella, mutta taidan ensi talveksi kutoa paidan Nalle langasta samalla ohjeella :)

   Poista
 4. Voi herttinen...on sulla puikot viuhuneet!!
  Tuo panta on erihyvä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kudoin jo toisenkin (ilman reikiä) samasta langasta kun se ei luista ollenkaan pois paikalta. Ei tätä lettiä voi yrittää kasvattaa, ellei ole jotain millä siirtää sitä pois kasvoilta.

   Poista
 5. Hyvä hyvä, Pimahla! That's the spirit! Niin sinä vaan neulot silmukka kerrallaan eteenpäin. Kyl mä tiesin, et sä selättäisit sen tunikan ja koko joukon muita juttuja, ja niinhän sä olet tehnytkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aika monta silmukkaa sitä onki elämä aikana tullu kudottuu..

   Poista