keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Taikapallo

Onnekseni kuukauden sny-paketti ehti tulla ennenkuin lähden neuleleirille. Ja vuorossahan oli taikapallo. Ja mukava taikapallo olikin :) Kiitos snyni <3
Kaikenlaista mukavaa taikapallosta löytyi!

Tur att den här månads hemlis-paketet hann komma innan jag far till stickläger. Det kommer att ske imorgon. Jee -här kommer vi Pörkenäs!!
Det var överraskningsboll som var i tur. Ett och annat roligt hittade jag från bollet :)Tältä pallo näytti ennenkuin aloin tutkimaan mitä se piti sisällään. Snyni neuvoi olemaan hieman varovainen keriessäni sitä auki.

Så här såg bollen ut, innan jag började kolla vad allt hemlis hade gömt i den. Hon skrev att jag borde vara lite försiktig med den...
Pallosta löytyi kaikkea mukavaa ja tarpeellista! Oli ihania sydämen muotoisia nappeja ja missä herkkuväreissä.. Kuin makeisia. :) Ja olihan siinä makeisiakin, iso kasa pääsiäismunia. Kynsiviiloja, huulirasvaav pienet sievät sakset, mittanauha, virkkuukoukku ja ohje virkattuun koriin. Ja toki sen korin jo aloitinkin.

Det var ett o annat, söt o smått vilka man kan behöva när som helst när man stickar eller virkar. Knappar vilka är som godis. Hjärtformad och granna färger. Påskschoklad var med också. Det hann knappt med i bilden innan vi hade ätit upp dom. Småa söta sax fick jag med, måttband, läppstift mm.

 TYKKÄÄN- GILLAR


________________________________________

Huomennna kutsuu Pörkenäs ja neuleleiri. 4 vuorokautta samanhenkisten ihmisten kanssa, paljon lankaa, ufoja -niin vanhoja kuin uusiakin, naurua ja mukavaa juttelua.
Enköhän kerro siitä lisää sitten leirin jälkeen. ;)


VitaminD on valmis!!!
En ole vielä pingoittanut sitä niin siitä ei sen enempää tälläerää, mutta lisää seuraa..

Alltså VitaminD är färdigt. Ja nå, förstår måste jag ännu fukta ner den, men kommer nog att visa den nån dag nästa veckan..
6 kommenttia:

 1. Oikein mukavaa neuleleiriä!

  Ja todella kiva, kun paketin sait noutaa ennen reissuun lähtöä. Hienot sakset :)

  VastaaPoista
 2. Hieno taikapallo. Blogissani on haaste sinulle :)

  VastaaPoista
 3. Psst.
  http://heidinhullutuksia.blogspot.fi/2014/05/kesakassi-2014-vaihto-ilmoittautuminen.html

  VastaaPoista
 4. Nyt nautit ja otat iisisti! Siis jos elimistö ei anna, niin se ei anna. Mä tiedän jollain tasolla, miltä se tuntuu. Joskus mullakin on koordinaatio aivan hukassa. Sillon mun pitää ottaa kipulääke ja juoda litratolkulla. Sen lääkkeen kans se on pakollista, et pärjää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on ollu pakko ottaa iisisti, mut oikeestaan se ei oo haitannu nyt ku ilmat o näin huikeet.. Tuolla makoilen terassilla grillaamassa itseäni kirja kädessä...

   Muuten MK, ooksä niin mysteeri, ettei sua FB:sta löytäis?

   Poista