sunnuntai 24. elokuuta 2014

Kohti syksyä mennään :)

Niin se on kesä mennyt kuin siivillä ja mun blogitauko venyi monestakin syystä paljon aiottua pidemmäksi. Se on harmittanut koko kesän, mutta minkäs teet..

Pikkuhiljaa tässä alan palailemaan eetteriin ja Teidän blogien pariin. Varmasti on mulla kaikkea kivaa luettavaa niissä.

Kädet on temppuillu mulla koko kesän niin paljon, että koneella ole paljon tullut oltua ja vielä vähemmän käsitöitä tehtyä. Mutta olen saanut muutaman ufon aikaiseksi -niistä enemmän huomenna.

Sain toki jotain valmiiksikin asti, mutta ne meni kaikki lahjaksi ja yhtä lukuunottamatta jäivät kuvaamatta. Kun minulle tuli tyttäreni tilaamaana tilaisuus kutoa pienen pienen vauvamekon niin sen toki kuvasin.
Tämä oli jo toinen kerta kun tytär tilasi ystävättären vauvalle jotain käsin kudottua. Tuntuu mukavalta, että minun tekemäni kelpaa.Alkavalta syksyltä minä odotan paljon. Ensimmäinen suuri juttu niistä on neuleleiri!!

Aivan huikea juttu siellä tulee tapahtumaan. Nimittäin meidän kaikkien suuresti ihailema Veera Välimäki tulee pitämään kurssin!!
Eikä muuten se, että leirille tulee myös eräs vanha snyni tunnu tuota em huonommalta asialta lainkaan!! Toista vanhaa snytä olen myös kokeillut saada puhutuksi ympäri, mutta ainakaan vielä ei ole onnistunut. Elättelen pikkaisen toiveita kuitenkin ;)

Toinen suurehko juttu mitä tulee tapahtumaan on se, että lähdemme mieheni kanssa marraskuussa Thaimaaseen.. Pirun pitkä lento vain hirvittää..

Myös neulerintamalta odottelen paljon ja toivon näppien toimivan niin paljon, että saisin paljon kudottua.. Pitäkääs tytöt peukkuja!

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Joo, mä oon kyllä tosi tyytyväinen siihen. Toivottavasti lopullinen vastaanottajakin :)

   Poista
 2. ♥tosi suloinen mekko! Mukavaa maanantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Kiitos samoin ja mitä mukavinta alkavaa viikkoa!

   Poista
 3. Kiva mekko ja todellkain mieltä lämmittää kun oma työ kelpaa lahjaksi. Niin ja miksei kelpaisi. Ei kaikilla tuota taitoa ole.

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Toivon mukaan Thaimaan - matka meni hyvin.

  VastaaPoista