torstai 6. marraskuuta 2014

Elämä jatkuu leirin jälkeen - Livet fortsätter efter lägret
Kovasti on leiri pyörinyt päässä vieläkin ja jotenkin ollut sellainen olo ettei mitään saa aikaiseksi täällä kotona. Oli niin mukava kutoa kimpassa, jutella ja ihan olla vain, että sitä on jo ikävä.
Ja niin täyteen pää tuli uusia ideoita, että piti ihan alkaa miettimään mistä aika kaikkeen.. Ufoja nurkat täynnä..

Vad jag har tänkt på lägret. Jag tycker att på nån sätt har jag inte fått nånting gjort här hemma.  Det var så kul att sticka tillsammans, prata och bara vara, att längtar reda.
Och usch så många nya idéer. Blev tvungen att fundera hur jag får all tid att räcka.. Varje förnan full av ufos...                                 


                               

Yksi josta varmasti olisi tullut ufo, oli huivi jonka alkoitin leirillä. Se vain oli liian paksu minun mieleeni. Purkuun  meni ja uuden huivin (juurikin samanlaisen) aloitan ennenkuin kone on kunnolla noussut ilmaan -kunhan sinne asti päästään.

Ja huivilangoista tuli mitä parhainta sukkalankaa. :)En som säkert sku hade blivit ett ufo var sjalen jag började på lägret. Den var heltenkelt för tjock i min smak. Så rev jag upp den.  Kommer nog att börja den om avan annan garn så fort vi hoppar i flygplanet.

Och sjalgarnet blev ju sockgarn i stället
Aloin kutomaan miehelle pipoa, kun raukka oli ihan ilman. Ei uskoisi että kudon pipoja sen lukemattoman määrän vuodessa.
Myös sukkia aloin kutomaan itselleni unisukiksi. Minä en mene edes etelän helteisiin ilman unisukkia.. Kuka nyt ylipäänsä nukkuisi ilman  unisukkia? ;)


Jag började sticka mössa till maken för stackars man var helt utan. Fattar inte hur det var möjligt.
Började sticka strumpor också. Det ska bli nattstrumpor som jag ska ta med på resan. Jag går inte ens till Thailand utan nattstrumpor min! Vem i huvudtaken sover utan strumpor? :)Hän oli tyytyväinen pipoon

Han var väldigt nöjd i mössan Ja edistyy nuo sukatkin... Mutta vielä oli yksi ufo josta halusin eroon...

Jag strumpor är snart färdiga. Men hittade ännu ett ufo som ska bort..Ja tässä se on!
Puolta hihaa vailla valmis villapaita. Eikä paidassa ollut muuta vikaa kuin se, että heti kun olin ostanut ohjeen Flare tiesin, että haluan kutoa sen juuri tästä langasta.
Ei muuta kuin kerijälaite esiin ja kerimään suoraan paidasta :)


Och här är den!
En tröja som sku behövt bara halv arm till att bli färdigt. Den hade inte ens nån annan fel än det att så fort jag köpte mönster Flare visste jag att jag vill sticka den av den här garm.

RUSKEA LINJA JATKUU...
BRUN LINJE FORTSÄTTER...

...onko muita värejä enää olemassakaan?
...finns det nån annan färg kvar?12 kommenttia:

 1. Minä en käytä unisukkia paitsi milloin flunssa iskee/ yritän päästä siitä eroon. Kuten tiedät minähän inhoan sukkia muutenkin... Ja kyllä maailmaan mahtuu PALJON muitakin värejä kuin ruskea (joka on yhdistelmä monia värejä) Maasta kuuhun ja takaisin

  VastaaPoista
 2. Maasta kuuhun ja takaisin... Aina ja ikuisesti <3

  VastaaPoista
 3. Harmi tuon huivialun kanssa, et jouduit purkamaan. Mut parempi nyt kun sitten vuoden päästä.

  Minulla on kohta eka hiha Chickadee-neuletakissa valmis, kyl tulee ihana! Kovasti halusisin jo aloittaa ylhäältäalas puseroa, ihan perusharmaa pusero ajattelin tehdä. Kaarrokkeeseen ehkä joitain raitoja, saapi nähdä...

  Ja ei, ei unisukkia. Ei täällä eikä ulkomailla ;) Ennen sänkyyn menoa kyllä, mut ne lentää äkkiä nurkaan kun sänkyyn menen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä jo melko heti tajusin, että liian paksu se on mun makuun, mut ajattelin jos siihen vaikka mieltyiskin...

   Mä noita ufoja tuhosin urakalla niin mulle jäi se T:n VitaminD (joka saa odotella kevätaurinkoa luulen) ja sit se ensimmäinen yritelmä Still Lightista, josta tuleekin peruspusero. En oikein malttais edes odottaa et saan sen valmiiks. Ja sit on tuo uus Still Light, jossa oonkin sitten jämähtäny yhteen kohtaan... Veera kyllä itse neuvoi miten siitä eteenpäin, mutta ohi meni.... Oisko sun mahdollista tulla ens viikolla käymään ja saisin sit sun kans "neuvotella" miten se pitäisikään tehdä? Voisin tietenkin soveltaa eikä se sitä huonommaks tekis, mut jotenkin tuntuu, että tää vois olla sellanen, että oikeasti teen ohjeen mukaan.... ;)

   Poista
 4. Päätös purkamisesta on joskus hankalaa, mutta usein aika auttaa. Vaatii päättäväisyyttä keriä purettu lanka uuden neuleen aloittamiseksi. Harmaa pipo on hyvä!!
  Niin ja jos värien maailmaa ajattelee niin pitäähän sitä olla tasoittavaa sävyäkin jotta raikkaat värit pääsevät oikeuksiinsa.
  Väriä sitten taas puikoille kun siltä tuntuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhut niin asiaa!
   Tuo neule onneksi oli helppo purkaa suoraan kerijälaitteen avulla, kissat vaan tuppas tykkään siitä hommasta liikaa... ;)

   Poista
 5. Kauniin värisiä lankoja :). Kyllähän nyt ruskean värin lisäksi on vaikka mitä värejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On toki, mut jotenkin olen vain ajautumaan siihen, että kaikki mitä oon kutonut on ollut ruskean tai harmaan eri sävyjä.... Meinaa alkaa jo tökkimään...

   Poista
 6. Hieno pipo! Mukavia neulehetkiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta Sinikka, että jätit kommentin vierailustasi niin osaan tulla vastavierailulle.
   Pipo on kyllä ihan kiva peruspipoksi. Lanka elää sen verran, että ei ole ihan tylsän näköinen.

   Mukavia neulehetkiä myös sinulle!

   Poista