maanantai 10. maaliskuuta 2014

Metrisukat - en meters strumpor

Metrisukat nimeksi näille ikuisuus-sukille. Onhan niillä pituutta puolimetriä varresta pohjaan.
Nämä on tilaussukat, joiden toimitus on venynyt monestakin syystä. Laiskuus ja kivut päälimmäisenä. Anteeksi vielä tätäkin kautta!!

Lankana mulla oli 7-veljestä ja sitä kului 194g. Hah, punnitsin kerran minäkin ;)

Nyt kun sukat on poissa puikoilta niitä kestääkin taas katsoa.


Kallar de här strumpor för en meters strumpor för de är en meter långa tillsammans. De här kommer inte att lämna i det här huset och jag känner att jag måste säga ännu en gång förlåt då de tog så himla länge att sticka dom här. 

Var alldeles för lat, hade massor värk och allt annat som hade nånting med saken att göra.

Garnet var 7-bröder och strumpor väger 194g. (Och sonen påstog att han kommer aldrig att väga sig med yllestrumpor på.. ;)
I morgon är det stickcafe i Juthbacka (Nykarleby) igen. Vad kul!!!

Blogin ulkoasu on vielä hakusassa. Mä en oikein ole tyytyväinen mihinkään. Mutta eipä näitä postauksiakaan tule niin usein, että oikeasti olisi mitään järkeä.. Mutta enpä osaa ilmankaan olla..


6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos. Vähä niiden kans tuli takuttua kun ei ollu ohjetta (tietenkään, kun musta on kyse) ja halusin pitkästä varresta kapenevan alaspäin.. Siinä oli jos jonkinlaista lappusta kiinni, että missä on kudottu minkäkin kokoisella puikolla ja missä vähennetty silmukoita.. sit ku oli valmiit huomasin, että toinen oli suurempi kuin toinen..
   Siitä sitten purkuhommiin ja kutoa vain pikkuisen lisää..
   :)

   Poista
 2. Jo on varmasti lämpimät kun noin on varressa mittaakin.
  Kivasti olet muuten kuvannut :)

  VastaaPoista
 3. Mehän ihan unohdettiin katsoa blogia silloin kuin kävin!! Minulla on tuo header tehtynä myös Gimpissä, olen valinnut "bildredigerare" js siitä tuo kuva, missä on kuvien pohjat valittuna jo valmiiksi. Sitten vain vedät haluamasi kuvat paikoilleen ja säädät koon sun blogin mukaan. Monta kertaa saa säätää, säästää ja sovitella ennen kuin menee nappiin. Muistaakseni minun blogipohjaan oli joku 1010*650 hyvä koko. Mutta kokeile siis!

  VastaaPoista
 4. Hienot sukat. Ja mä ymmärrän sua, ainakin vähän. Joskus mullakin reuma vaivaa niin, että ei tahdo päästä ei mihinkään, neulomisesta puhumattakaan, kun käsiä alkaa pistellä. Mutta se voi johtua nikkeliallergiasta. Siis mulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja sit ku ei voi kutoa tai virkata meinaa ihan mennä hermot...

   Poista