tiistai 18. maaliskuuta 2014

SNY paketti nro 1Tänään on ollut se päivä, kun kevään ensimmäinen SNY-paketti kotiutui minulle. Kiva, kun tuli, koska jo herätessä oli tunne, että se tulee..

KIITOS SNY:ni!!!

Paketti on enemmän, kuin mieleinen. Ja aivan heti on kiitettävä sukista erikseen. Sinähän et tietenkään ole ollut tietoinen, että mulla on todella paha krooninen hermostosairaus, jonka johdosta esim. sukkien käyttäminen on todella vaikeaa, kun sattuvat niin pirusti. Mä kuljen aina villasukissa silloin kun on pakko sukat laittaa jalkaan.
Ajattelin, että kun nämä sukat on niin mukavan tuntuiset niin kokeilen mitä jalat niistä tykkäävät. Ja tykkäävät!! :)  En edes tunne, että minulla on sukat jalassa eikä satu ollenkaan. Hurraa!!!

Niin, tokihan teitä kiinnostaa mitä paketissa oli.. Tässäpä ne ---->Aloitetaan Karvinen kortista. Siinä lukee: Jos ei päivä paista, niin elämä ainakin hymyilee.     Ja näinhän se onkin, eikö vain?

Myös taulusta löytyy suuri viisaus: Onnellinen löytää ilon pienistä asioista.
Tästäkin olen täysin samaa mieltä.

Kukkanapit ovat huikeat! Yksi käyttökohde täällä odottelikin nappia ja tuo on juuri sopiva siihen.

Lanka on teeteen elegant. Ihana oranssi lanka, josta varmasti kudon juurikin sen huivin, mitä snyni ehdotti. Minulle ihan uusi tuttavuus se huivi, ei ole osunut silmiin missään aiemmin.
Heti kun kädet kestävät kutomisen niin myös se pääsee puikoille.

Voi kuinka paketti pelastikaan *kan päivän. Ainakin loppupäivän kestän tätä flunssan pirulaista tai allergian pirulaista, mitä tämä nyt sitten onkaan.


Lämmin kiitos vielä kerran <3


14 kommenttia:

 1. Ihanan paketin sait sinäkin! Olet sen kyllä ansainnut <3
  Ihanat nuo napit <3 <3 <3 Tuollaiset lähtisi heti minunkin mukaani mikäli tuollaiset löytäisin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkäpä mun Sny voi kertoa täällä tai tulla kertomaan sinun blogiisi mistä nappeja löytäisi. Ovat kyllä niin huiput! <3

   Poista
 2. Oi kun oli ihana paketti, tuo langan väri on upea! Pakko kysyä, minkä huivin ohje sait?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kuva vielä vääristää vähän langan väriä. On tosi ihana oranssi! Niin ja se huiviohje on nimeltään Lumiruusu. Kun vaan tää cerppi-paska vähän hellittää niin sit kokeilen josko saisin sen aikaan pikkuhiljaa.
   Just nyt on olo sellanen ettei puhettakaan kutomisesta ni yritän sit virkata niitä lappuja siihen tunikaan.. Huoh! Voi olla että tarvisin vähän neulaamis-apua sit ku pitää se helma lyhentää.. ;) Mut ompelen kyllä ja laitan muutenkin kaikki muut valmiiks ensin sit hälytän sut apuun jos sopii?

   Poista
  2. Ilman muuta autan, soitat vain <3

   Poista
 3. Kevään odotusta ja valoa löytyi kyllä todella sinunkin ylläristä.
  Koskettavan onnistunutta kuulla sukistakin.
  Auringon voimaa hurjan paljon toipumiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi ihana ja teemaan sopiva paketti. Hyvin on mun sny opiskellu mun tietoja.

   Kiitos Matonkude <3

   Poista
 4. Onpas hieno paketti. Itsekin miettinyt tuota lumiruusua, mutta käsityöt eivät etene muutenkaan, niin pakko pannaan laittaa kaikki käsityöt :D.
  Jopas on ollut onnistunut sukkavalinta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kans takkuaa vähän kaikkien käsitöiden saralla, mutta siks lähdinkin sny-kierrokselle mukaan, jos vaikka sais lisää virtaa.. Ja uskonkin, että kunhan cerppi antaa periks niin sit taas puikot viuhuu..

   Sulla on suloinen pieni jätkä siellä ni ei käsitöitä tarvikkaan tehdä. Kaikessa rauhassa tuoksuttelet ja pussailet poikaa -siinähän se päivän tärkein homma ;)

   <3

   Poista
 5. Mukava lukea, että paketti oli mieleinen! Lankavalintaa mietin kyllä pitkään, epäröin tuota sävyä, onko liian kirkas. Kukkanappeja löytyi paikallisesta kangaskaupasta, voin niitä toki diilata, jos jotain kautta yhteystiedot pystytään vaihtamaan kommenteissa nappeja kyselleen kanssa? Sukat tarttuivat mukaan nimenomaan tuon pehmeyden takia, ostin itselleni samanlaiset. :) Ja Lumiruusu-huivi oli minulle ainakin työläs, mutta palkitsi kyllä sitten kauneudellaan. TSEMPPIÄ!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On todellakin, eikä väri ole lainkaan liian kirkas. :)
   Nappeja kyselleen Lilan blogi löytyy tuosta mun sivupalkistani, ehkä hänen bloginsa kautta voitte sopia jos diilaustarvetta on.

   Kyllä tuo Lumiruusu pikkuisen työläältä näyttääkin, mutta onpahan haastetta kerrakseen. ;)

   Poista