keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Hitaasti mutta varmasti - Sakta men säkert

Musta on jo pitkään tuntunut, etten saa mitään aikaiseksi. Jostain syystä kaikki mitä olen viimeaikoina kutonut on jollain lailla suuritöisiä. Jotain olen saanut valmiiksi asti, mutta se onkin sitten viimeistelyä vailla. Kyseessä on VisaLisan Offe takki.

Sain sen valmiiksi jo loppukesällä, mutta pingoittaminen jäi, koska en oikein ole keksinyt miten tuon
I-cord reunan (jota muuten on useampi metri) saisin fiksun näköiseksi. Toinen ongelma on se, että kaula-aukko on liian iso. Huoh!
No, kaula-aukon saa onneksi neulottua sopivaksi. Ja se onkin tämän illan juttu. Kai tuo reunakin suoristuu jos sen kastelis ja oikois muotoonsa... Siihen vain ei meinaa uskallus riittää...

-------------------------

Jätte länge har jag tyckt att jag får absolut ingenting gjort. Tror att det att allt vad jag har hållit på har varit jätte stora, så tar det försåss lång tid att få dom färdigt. Nån har jag fått färdigt. Nämligen VisaLisas underbra Offe koftan. Slutet av sommaren blev den färdig, men sen blev det stop.
                           
Orsak för det var det att jag kunde inte hitta på hur sku jag får I-cord kanten att se bra ut. Andra problem är det att halsöppningen blev alldeles för stor.. Nå, det ska jag fixa i kväll på nån sätt, så lämnar det bara ett problem kvar ;)


Taas kerran ajattelin itseni suuremmaksi kuin olen ja siksi takkikin on muuten sitten valtava. Harmi kun täällä ei ole käynyt ketään joka olisi voinut toimia mallinukkena niin takki ei oikein pääse kuvassa edukseen. Se on kuitenkin niin ihana, että tulee varmasti olemaan kovassa käytössä.
----------------------
Ännu en gång tänkte jag mig större än jag är och därför blev Offe Stoooooorrrr! Det struntar jag i, för koftan kommer att bli ett favorit i alla fall <3Tunika on mennyt mukavasti eteenpäin. Mutta pakko on sanoa, etten ihan heti ala vaatetta kutomaan noin ohuella langalla ja kolmosen puikoilla. Työlästa on.

.............
Tunikan har gått framåt rätt så bra. Men måste nog erkänna att kommer säkert ta en stund innan jag stickar nån sorts kläder med så tunn garn och treans stickor. Jobbigt.

Ompelunurkan sain siivottua. Joo-o, usko pois. Tavaraa on pilvin pimein, mutta nyt ainakin tiedän missä mikäkin on. Siinä on ompelu,- ja kirjoitustavarat sulassa sovussa keskenään. 

Arbetshörnan (syhörnan) fick jag städat. Jo-o, det är sant. Massor med varor och grejer men iaf vet jag var allt finns.Där ligger alla syr och pärlor grejer tillsammans med alla skrvningsgrejer utan att gräla alls...
(..ja jessus miten tää blogspot tuntuu vieraalta... Gud var blogspoten känns konstigt att använda!)


4 kommenttia:

 1. Sullahan on tuo tunika kohta valmis!! Uskomaton vauhti sulla ollut neuloessa ;) Hyvä sitten kun minä alan sitä neulomaan, kun en ymmärrä ohjetta niin tulen kaffille ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, eikö me kahvitella ennen sitä? ;)

   Musta kyllä tuntuu, että tunika ei valmistu koskaan, mutta sit ajattelen samalla, että varmasti on kiva käyttää kun on ohut.. Aika näyttää!

   Poista
 2. One stitch at a time, kuten sanotaan. Silmukka kerrallaan siis. Ja kyl sä tähän Bloggeriin vielä totut. Mullakin oli vähän hankaluuksia alkuun, mutta kyl ne sitten jäi taakse. Kuvien kaa mun pitää vaan olla varovainen, ku ne voi kaataa koko blogin, jos niitä on liikaa. Mulle on käyny niin. Mut se ei tarkota, et sullekin kävis.

  VastaaPoista
 3. Ai voi vai? Hitto mä luulin, et se on vaan Vuodatuksen ongelma... Oiskohan sittenki pitäny pysyy wordpressissä?

  VastaaPoista