torstai 2. tammikuuta 2014

Vanhasta uuteen - Från gammalt till nytt

Uuden vuoden lähtiessä käyntiin myös ajatus siitä, että vanha blogini on aikansa elänyt. Syitä siihen on moniakin. Tärkeinpänä lienee se, että olin sen verran kyllästynyt siihen, ettei sinne kirjoittamisessa enää ollut mitään mieltä.
Myös se seikka, että en koskaan ole pitänyt kirjaa kuluttamastami lankamäärästä on kääntynyt ajatukseen, jospa yrittäisin myös siihen ryhtyä. Eikä se, että olen saanut yli 120 viestiä siitä, että jos voisin kirjoittaa myös ruotsiksi on hieman vaikuttanut asiaan.. Jospa saisin lisää lukijoita tällä tavalla? Kaikkihan me lukijoita haluamme, eikös?

Olen ikuinen näpertelijä. Innostun helposti kaikista asioista mitä käsillä voin tehdä eli täällä varmasti vilahtelee asioita myös kutomisen ulkopuolelta, se minulle suotakoon.

Toivotan Sinut tervetulleeksi pikkuhiljaa muotoaan hakevaan uuteen blogiini <3

________________

Nu när ny år har börjat blev tanken av den att gamla bloggen min har levt sitt liv till slutet starkare och starkare. Vad gör man då?
Börjar nu eftersom man kan inte vara utan heller.
Också den att jag har fått över 120 meddelande om det att skulle vara kul om jag skulle skriva också på svenska hade en del att göra med saken.
Vet nog att min svenska kommer inte att räcka till att "min svenska" kommer att se konstig ut, men men... Kommer nog att försöka min bästa..

Hela mitt liv har jag varit sådan att jag provar ett och annat som har med händer att göra. Här kommer säkert också andra saker än stickasi synstas till, hoppas det passar.

Önskar Dig hjärtlig välkommen hit <3

7 kommenttia:

 1. =) Jaaa, va kul att du börjar skriva på svenska oxå! Jag är så dålig på att läsa finska! Men nu kan jag ju träna när du skriver på båda språken =) Kram vännen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tror du att jag kommer att klara det här med svvenska? Huh -spännande..
   Kram till dig med!

   Poista
 2. Tavataan siis jatkossa (myös) täällä! :)

  VastaaPoista
 3. Ihunaa, kun siirryit tänne bloggerin puolelle, että sain sinut tuonne lukulistaan lisättyä. Ja kivaa lukea myös ruotsiksi :D. Onneksi suomennos on myös ;)

  Ei minusta ruotsiksi kirjoittaminen ole huono idea.

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa vain! Ja kiva, että olen taas ajan tasalla blogieni kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Vieläkin riittää opittavaa... Kohta o pakko tyytyy siihen mitä nyt on ku ei mee jakeluun..

   Poista