sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Jotain pientä - Nånting smått

Joskus on kertakaikkiaan pakko tarttua puikkoihin ja kutoa jotain pienempää, että välillä näkisi jotain valmistakin.
Mulla oli kaksi ihanaa SandnesGarnin Smart lankaa joista molemmat värit miellyttää mua aika tavalla ja sit keksin, että ne sopii myös hyvin yhteen. Jep -piponhan niistä ajattelin. Ja teinkin.
Mutta kuinka sitten kävikään? Vedin pipon päähän ja totesin, että joo.. Ei käy mun päähän värit vaan ei sovi mulle.
____________

Mellanåt måste man helt enkelt ta stickor och garn och sticka nånting snabbt, att man för en gångs skull sku se nånting som är färdigt.
Jag hade två nystan helt underbara SandnesGarns nystan och jag gillar färger som nystar var. Tyckte att färgerna passar bra ihop och jo, det ska bli en mössa. Och det blev det.
Men vad hände sen? Jag satt mössan på mig, fotade och märkte, att nep -inte till mig. Granna färger men inte åt mig.


Eilen pyörähdin pitkästä aikaa kirpputorilla. Aina sieltä jotain kivaa löytää. Tällä kertaa en ostanu lasia vaan löysin kirjan. Selailin sitä silleen hirmu huolimattomasti ensin, mutta sitten näin yhden virkatun mekon, jonka olin jo netistäkin löytänyt ja ohjeen itselleni ottanut, mutta se oli englanniksi ja kirja onkin suomeksi. Jee! Eipä tunnu lainkaan paskemmalta. Nyt vain kun löydän oikean langan niin alkaa kesämekon virkkaaminen :)


Jag var i loppis igår. Varje gång hittar man ju nånting. Den här gång blev det ingen glasvaror utan en bok. Jag bläddrade genom den så där snabbt bra och då såg jag den! En virkad klänning vilken jag hittad via nätet innan, men den var på engelska o boken är finsk så nu är det bestämd. Ska virka en sommarklänning och b
örjar den så fort jag hittar passlig garn. :)

4 kommenttia:

 1. Pieni banaani :).
  Minä, kun ne harvat kerrat kerkiän kirppiksellä käymään, niin tuntuu, etten mitään löydä. Jos löydän, niin on ihan järkyttävissä hinnoissa o_O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko sielläpäin yleensäkin kirppareilla kovat hinnat? Välillä tuntuu, että täällä on... Ja tuo kirppari missä mä yleensä käyn pitää ihmiset välillä pöytänsä tosi sotkusessa kunnossa :(
   Ja tietenkin lastenvaatteita on pilvin pimein ja niitähän mä en tietty tarvi.. Välillä kyllä tekis mieli osstaa, kun näkee Me and I:n vaatteita halvalla.. Mutta taitaa mennä vielä ikuisuus ennenku musta mummu tulee niin turha ostaa niitä kaappiin odottelemaan..

   Kiitos kun jätit kommentin <3
   Mua niin rassaa kun näkee että ihmisiä käy mutta ei jätän minkäänlaista merkkiä käynnistään.. Olikohan virhe siirtyä bloggeriin??

   Poista
 2. Ei, Pia! Älä karkaa! Sun on hyvä nyt. Usko mua. It wasn't a mistake. It just takes time.

  VastaaPoista